DNA cere arestarea preventivă a prim-procurorului Cristian Hristescu

| 23 ian, 2014

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au cerut, joi, Curţii de Apel Bucureşti arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Cristian Hristescu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, în prezent suspendat din funcţie.

Procurorii anticorupţie au formulat propunerea de înlocuire a măsurii obligării de a nu părăsi ţara pentru o perioadă de 30 de zile cu măsura arestării pentru 30 de zile a magistratului.

"Propunerea de arestare preventivă a fost formulată ca urmare a faptului că, pe parcursul a 24 de ore, inculpatul a încălcat obligaţiile ce fuseseră instituite în sarcina sa, prin aceea că a luat legătura cu martorii şi a încercat să îşi procure înscrisuri pe care să le folosească în apărarea sa. Menţionăm că, la data de 22 ianuarie, Consiliul Superior al Magistraturii - Secţia pentru procurori încuviinţat luarea măsurii arestării preventive faţă de procurorul Hristescu", arată DNA.

Cristian Hristescu este urmărit penal pentru infracţiunile de şantaj, trafic de influenţă şi instigare la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.

Citeşte şi: Cine dăunează de fapt imaginii Justiţiei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ