DNA cere închisoare pentru conducerea Antena Group

| 13 apr, 14:10

Procurorii anticorupţie cer pedepse de cel puţin 5 ani de închisoare cu executare pentru conducerea Antena Grup şi pentru fostul preşedinte al Fiscului Şerban Pop, pentru şantaj la adresa reprezentanţilor companiei RCS & RDS. Printre cei vizaţi se numără Dan Voiculescu şi fiica sa, Camelia. Procesul se apropie de final.

Astăzi, la ultimul termen din dosarul judecat la Curtea de Apel București, reprezentantul DNA a precizat că se impun pentru toți inculpații din dosar condamnări la închisoare cu executare pentru șantaj și complicitate la șantaj.

Potrivit procurorilor DNA, directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, ar fi încercat, cu ameninţări, să îl convingă pe administratorul RCS & RDS să accepte un contract prestabilit, în valoare de 35 de milioane de euro, pentru retransmisia pe satelit a posturilor Antena Group.

Potrivit stenogramelor care există la dosar, tot planul de șantaj era coordonat de Dan Voiculescu și fiica sa, Camelia. Cei doi sunt acum judecați pentru complicitate la șantaj.

Dan Voiculescu: Eu vreau trei lucruri: denunţ calomnios...

Camelia Voiculescu: Da.

Dan Voiculescu: Plângere penală prealabilă...

Camelia Voiculescu: Da.

Dan Voiculescu: Şi o delegaţie de la Antena 1, n-ar trebui Mihai...

Camelia Voiculescu: Da.

Dan Voiculescu: De la Antena 1, ba poate şi Mihai.

Camelia Voiculescu: Da.

Dan Voiculescu: Vorbiţi voi, vedeţi cine, care să se ducă la uşă la RCS...

Camelia Voiculescu: Da.

Dan Voiculescu: Şi să ceară: "Vrem să vorbim cu domnu' Bendei!"

Camelia Voiculescu: Da.

Sursa: rechizitoriul DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ