DNA face percheziţii la CJ Iaşi. Unde stă ascuns CRISTIAN ADOMNIŢEI

| 15 apr, 13:52

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, liberalul Cristian Adomniţei, vizat în dosarul în care procurorii DNA fac percheziţii miercuri la CJ, privind fapte de corupţie, se află la Bruxelles, acolo unde participă la şedinţa plenară a Comitetului Regiunilor.

”Începând de astăzi (n.r. - miercuri) până vineri, preşedintele Cristian Adomniţei participă la şedinţa plenară a Comitetului Regiunilor. Agenda evenimentului a fost stabilită de Comitetul Regiunilor cu aproximativ două luni în urmă. Din februarie 2015, domnia sa ocupă funcţia de vicepreşedinte al grupului PPE din cadrul Comitetului Regiunilor, fiind membru în cele mai importante comisii din cadrul acestuia (Comisia pentru cetăţenie, guvernanţă, afaceri externe şi instituţionale - CIVEX şi Comisia pentru politică de coeziune teritorială - COTER). Unul dintre subiectele care vor fi dezbătute în aceste zile este Planul de Investiţii şi Fondul European pentru Investiţii Strategice (împreună cu reprezentanţii Comisiei Europene, a Băncii Europene de Investiţii, a Băncii Centrale Europene şi ai Comitetului Economic şi Social European)”, se arată într-o informare a Biroului de presă al CJ Iaşi.

Citeşte şi: Preşedintele CJ Iaşi, vizat de DNA. Faptele cercetate de procurori

Reprezentanții CJ Iaşi au precizat că au pus la dispoziţia procurorilor DNA toate documentele solicitate pentru desfășurarea anchetei. Procurorii au efectuat mai multe percheziții miercuri, în Iași. În total, este vorba de 21 de percheziții, iar 19 dintre ele sunt efectuate la sediul Consiliului Județean Iași.


Procurorii vorbesc de fapte de corupție și fapte asimilate celor de corupție, precum și fapte de fals, desfășurate în perioada 2013-2015. Potrivit unor surse, vizați de anchetă sunt și președintele Consilului Județean Iași, Cristian Adomniței, dar și vicepreședintele instituției, Alin Aivănoaei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ