DNA reacționează la sinuciderea apropiatului Elenei Udrea

| 05 aug, 18:30

Mihai Prădatu, arhitectul pârtiei de schi de la Obârșia Lotrului - Transalpina Ski Resort, care s-a sinucis la sfârșitul lunii iulie, nu avut nicio calitate procesuală în dosarele Elenei Udrea de la DNA, spune DNA.

"Numitul Prădatu Mihai nu are/nu a avut calitate procesuală în nicio cauză legată de Udrea Elena Gabriela aflată pe rolul DNA, prin urmare nici în dosarul mediatizat sub numele de Gala Bute", a transmis DNA, conform Agerpres.

Surse judiciare au declarat că Mihai Prădatu nici nu a fost audiat la DNA în dosarul "Gala Bute".

Presa a relatat că Mihai Prădatu era "martorul-cheie" în dosarele Elenei Udrea, însă el s-a sinucis la puțin timp după ce a fost audiat la DNA.

De asemenea, conform jurnaliștilor, Mihai Prădatu ar fi fost vizat de o anchetă a procurorilor DNA, după ce acesta a cumpărat un teren de la controversatul om de afaceri Gheorghe Deaconeasa, acesta din urmă fiind condamnat în două dosare pentru retrocedări ilegale de terenuri.

Mihai Prădatu a fost găsit spânzurat, la sfârșitul lunii iulie, în apartamentul său din Râmnicu Vâlcea.

Domeniul schiabil Transalpina Ski Resort a fost inaugurat în anul 2012 pe malul Lacului Vidra, în zona stațiunii Obârșia Lotrului, după o investiție de 35 de milioane de euro.

Pârtia a fost proiectată de Mihai Prădatu și este prevăzută cu telegondole, teleschiuri, telescaune și tunuri de zăpadă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ