Elena Udrea a răbufnit la ÎCCJ: Mă simt vânată!

| 04 aug, 11:40

Elena Udrea s-a prezentat marți la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, pentru un nou termen al dosarului "Gala Bute", în care fostul ministru este judecat pentru fapte de corupție.

"Dosarul Gala Bute a început când eu eram ministru. Dacă îmi trecea prin cap să influenţez, să cer cuiva să facă ceva într-un fel sau altul, o făceam de atunci. Evident, nimic din ce am făcut eu până acum nu arată că mi-ar trece prin minte să influenţez cursul acestui dosar. Cred că nu se impune deloc controlul judiciar împotriva mea", a spus deputatul, la ÎCCJ.

Elena Udrea a declarat că se simte "vânată" de cetățenii simpli care o fotografiază în orice ipostază, pe lângă paparazzi care o urmăresc în permanență.

"Aș vrea să nu mai fiu fotografiată non-stop. Mă simt vânată! Eu nu fac nimic mai mult decât face orice om - mânânc și eu, mă duc la toaletă, dorm. Nu trebuie să facem poze și să le dăm spre publicare, fiecare cetățean cu un telefon mobil devine paparazzo în România", a mai declarat fostul ministru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ