Doi băcăuani au furat mâncare şi 17.300 de lei, bani ieşiţi din uz, din casa unei bătrâne

| 21 noi, 2013

Doi tineri de 19 si 20 de ani, din judetul Bacau, au fost retinuti de catre politisti pe baza de ordonanta, dupa ce i-au furat unei batrane de 83 de ani, din comuna Parincea, suma de 22.000 de lei, din care 17.300 de lei erau in bancnote iesite din uz.

Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Bacau, cei doi tineri au fost prinsi in urma reclamatiei facute de femeia de 83 de ani, care a sesizat ca i-au fost furate din locuinta mai multe bunuri alimentare, precum si suma de 2.000 de lei, potrivit Mediafax.

In urma extinderii cercetarilor, politistii au stabilit ca, in urma cu cinci luni, cei doi bacauani i-au furat din casa aceleasi batranei si suma de 20.000 de lei.

"Suma totala de 22.000 de lei reclamata ca fiind sustrasa din locuinta victimei era compusa de 4.700 de lei bancnote in uz si 17.300 lei bancnote tiparite inainte de anul 1989. Odata cu efectuarea perchezitiilor domiciliare la cei doi autori, politistii au recuperat doar 1.950 de lei, bancnote iesite din uz. Suma de 4.700 de lei a fost cheltuita de tineri in scopuri personale", a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al IPJ Bacau, Narcisa Butnaru.

Politistii bacauani i-au retinut pe cei doi tineri, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore sub acuzatia de furt calificat, urmand a fi prezentati cu propunerea de arestare preventiva.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ