ATENŢIE. Bancnote false de 100 de lei au fost descoperite în circulaţie

| 06 mar, 2014

Trei bărbaţi din judeţul Mureş au fost reţinuţi după ce au falsificat mai multe bancnote de 100 de lei. Banii falşi au ajuns inclusiv în judeţul Cluj.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Târgu Mureș au efectuat 3 percheziții la locuințele a trei bărbați bănuiți că ar fi falsificat și plasat, pe raza județului Mureș, 20 de bancnote din cupiură de 100 de lei. În urma perchezițiilor, a fost ridicată o imprimantă care ar fi fost folosită la comiterea infracțiunilor, transmite Agerpres.

La data de 5 martie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș au efectuat trei percheziții, în Luduș și Valea Largă, județul Mureș, la locuințele a trei bărbați bănuiți de falsificare de monede, punere în circulație de valori falsificate și înșelăciune. La activități au participat și polițiști din cadrul Poliției Orașului Luduș și Postului de Poliție Rurală Valea Largă.

În urma perchezițiilor, a fost identificată și ridicată în vederea confiscării o imprimantă, care ar fi fost folosită la comiterea activității infracționale.

Cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 31 de ani, sunt bănuiți că, în perioada 2-4 martie, ar fi falsificat și plasat, pe raza județului Mureș, 20 de bancnote din cupiură de 100 de lei, cu an de emisiune 2005.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că, la nivel național, au mai fost depistate bancnote cu aceleași caracteristici, două pe raza județului Cluj și o bancnotă pe raza județului Mureș, plasate în luna decembrie 2013.

Polițiștii i-au reținut pe cei trei bărbați, urmând ca doi dintre aceștia să fie prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de polițiști, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ