Doi bihoreni au furat un SEMAFOR

| 16 iun, 2014

Doi bărbaţi prinşi de poliţişti după ce au furat un semafor de pe DN 76, de la intrarea în localitatea Copăceni, judeţul Bihor, au fost arestaţi preventiv, ei declarând anchetatorilor că erau băuţi în momentul comiterii faptei.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Poliţia Judeţeană Bihor, cei doi bărbaţi au fost prinşi de oamenii legii, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce transportau un semafor pe bancheta din spate a unui autoturism.

Conform sursei citate, bărbaţii, unul de 20 de ani, din municipiul Oradea şi altul de 35 de ani, din localitatea bihoreană Dobreşti, sunt suspectaţi că ar fi furat semaforul de pe DN 76, de la intrarea în localitatea Copăceni, punând astfel în pericol siguranţa traficului rutier.

Cei doi bărbaţi au fost iniţial reţinuţi de poliţiştii bihoreni, apoi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş, respectiv Judecătoriei Beiuş cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru furt calificat.

Magistraţii au admis propunerea procurorilor, emiţând mandate de arestare pe numele celor doi.

Anchetatorii vor extinde cercetările în cazul bărbatului de 20 de ani şi pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cei doi au recunoscut furtul în faţa anchetatorilor, motivându-şi gestul prin faptul că erau băuţi.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ