Român ucis în împrejurări misterioase la metroul din Roma.Ar fi fost linşat de călători dupa ce a vrut să fure

| 09 iun, 2014

O tragedie a avut loc in week-end la metroul din capitala Italiei. Un barbat de origine romana a ajuns la spital cu rani care i-au cauzat in scurt timp moartea. Politistii cauta acum o explicatie pentru acrest caz misterios.

Barbatul de origine romana, in varsta de 55 de ani, a fost descoperit vineri, in jurul orei 23:30, in statia de metrou Vittorio Emanuele din Roma. Era in agonie si a murit la scurt timp dupa ce a fost dus la spital. Cauza decesului nu a fost inca stabilita, scrie La Repubblica, insa politistii au un scenariu sinistru: romanul ar fi fost un hot de buzunare care a incercat sa jefuiasca cativa calatori, insa a fost prins si linsat de acestia.

Cazul ramane in continuare misterios, deoarece informatiile date de politisti si de presa italiana sunt contradictorii. De pilda, nu se stie daca victima provenea din Romania sau din Republica Moldova si daca avea sau nu un complice.

Pe baza informatiilor primite de la anchetatori, jurnalistii ziarului La Repubblica au incercat sa reconstruiasca circumstantele mortii romanului. Acesta, impreuna cu un complice momentan neidentificat, ar fi furat portofelul unui turist, insa victima si-a dat seama si a atras atentia asupra hotului. Complicele, descris drept “un barbat in camasa alba”, a reusit sa scape. Nu se stie insa ce s-a intamplat cu romanul, dar a fost gasit la scurt timp dupa incident intr-o balta de sange, in agonie.

Primul scenariu, bazat pe marturia unui pasager, este ca romanul ar fi fost prins de mai multi calatori care l-au agresat. Politia nu exclude insa nici posibilitatea ca omul sa fi suferit un infarct sau pur si simplu sa fi cazut pe scari in timp ce incerca sa fuga. Imaginile de pe camerele de supraveghere ar putea arunca mai multa lumina asupra cazului, spera anchetatorii.

Presa din Italia a comparat acest caz cu cel al Maricicai Hahaianu, romanca ucisa la metrou de un italian in 2010.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ