Doliu la Sinaia, pentru Alex Hogea, a 60-a victimă din Colectiv!

| 23 noi, 08:22

La Sinaia este în doliu. Lumânări aprinse şi multe lacrimi, pentru Alex, tânărul care a decedat ieri într-un spital din Viena...

Alex avea numai 19 ani. Pe data de 30 octombrie s-a aflat în clubul bucureştean, Colectiv. În urma incendiului s-a ales cu arsuri pe 60% din corp. La trei săptămâni de la infernul din Colectiv, Alex Hogea s-a stins din viaţă, într-un spital din Viena. Prietenii sunt distruşi de durere. Imediat după incendiu întreaga localitate de pe Valea Prahovei s-a mobilizat. Alex a fost transportat la un spital din Viena, dar ieri, inima lui a încetat să mai bată... Tânărul este cea de 60-a victimă din Colectiv.

În ţară mai sunt încă 40 de tineri răniţi internaţi în spitalele din Bucureşti, dintre care 10 se află în stare gravă şi critică.

„Prea devreme Dumnezeule, prea devreme! Asta e...momentul in care simti revoltă, tristeţe, compasiune, impotenţă...prin sentimentele astea ar trebui sa treaca toata viata, cei ce formeaza sistemul corupt ce a permis ca lucrurile sa functioneze la #Colectiv si care a ridicat la ceruri suflete tinere...mult, mult prea devreme ....Dumnezeu sa te odihnească Alex, Iar parintilor, familiei... Dumnezeu sa va intareasca...”, este mesajul postat de o tânără din Sinaia, pe o pagină de socializare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ