DORMI DEZBRĂCAT: Iată ce se întâmplă în corpul tău în timpul somnului. INCREDIBIL!

| 13 aug, 20:22

Antrenorul Charles Poliquin susţine că dormitul dezbrăcat aduce multe beneficii pentru organism. Printre acestea se numără reducerea nivelului de cortizon din sânge. Cortizonul este un hormon produs natural de corp, pentru a face faţă mai bine stresul şi pentru a reduce inflamaţiile.

În plus, acest hormon determină corpul să asimileze mai multă grăsime, în special în jurul organelor, ducând astfel la diabet şi boli cardiace, scrie Daily Mail.

De asemenea, o cantitate mare de cortizon înseamnă şi un nivel scăzut de testosteron. Astfel, arderea grăsimilor şi formarea muşchilor va fi mult încetinită. De asemenea, dacă ne este cald atunci când dormim, corpul nostru va produce mai puţini hormoni de creştere, care ajută în mod normal la repararea ţesturilor afectate şi la stimularea sistemului imunitar. Dacă dormim dezbrăcaţi, atunci temperatura corpului scade şi organismul nostru produce mai puţin cortizon, potrivit adevarul.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ