Dosar nou la DNA pentru Radu Mazăre. Primarul este cercetat pentru construirea cartierului Henri Coandă

| 24 mar, 2014

Radu Mazăre are un nou dosar la DNA Bucureşti. Primarul Constanţei a anunţat că procurorii i-au cerut documentaţia care a stat la baza construirii cartierului pentru nevoiaşi Henri Coandă din nordul oraşului.

Mazăre a anunţat luni, 24 martie, că este cercetat din nou de procurorii DNA Bucureşti. Anchetatorii vor să verifice toate documentele de achiziţie, procedurile şi contractele atribuite în vederea construirii cartierului Henri Coandă.

Primarul a făcut o comparaţie între realizarea lui şi cea a lui Adriean Videanu, care a construit un cartier similar la Bucureşti, cu costuri mult mai mari. „Eu am făcut 906 unităţi cu 7 milioane lei. Videanu a făcut 143 unităţi cu 18 milioane lei“, a dat exemplu Mazăre.

În cartierul Henri Coandă, construit în 2011, locuiesc 3000 persoane „amărâte“, după cum le-a caracterizat primarul Mazăre.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ