Dosar penal pe numele lui MIRON COZMA în urma accidentului de circulație în care a fost implicat

| 24 dec, 13:47

Poliţiştii doljeni au întocmit dosar de cercetare penală pe numele lui Miron Cozma pentru vătămare corporală din culpă în urma accidentului rutier în care a fost implicat, miercuri seara, în Craiova.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Alin Apostol, a declarat, joi, că lui Miron Cozma i-a fost reţinut permisul de conducere, însă nu i-a fost suspendat şi dreptul de a conduce pe perioada cercetărilor. 

'În acest caz a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi i-a fost reţinut permisul de conducere, însă i s-a eliberată dovadă pentru 15 zile cu care poate circula, nefiindu-i suspendat şi dreptul de conducere. Pe perioada cercetărilor, dovada se poate prelungi', a spus Alin Apostol. 

Miron Cozma, care se deplasa miercuri seara dinspre Slatina spre Craiova, a fost implicat într-un accident rutier în momentul în care a virat stânga pentru a intra într-un hipermarket la intrarea în Craiova. Maşina lui Cozma a fost lovită de un autoturism care circula din sens opus, iar în urma impactului dintre cele două autovehicule maşina condusă de Cozma a fost proiectată în alt autoturism care ieşea din parcarea magazinului. 

În urma accidentului, Miron Cozma a fost lovit uşor la cap, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova. La finalul investigaţiilor medicale, Miron Cozma a părăsit spitalul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ