DOSARUL RETROCEDĂRILOR: Deputatul Ioan Adam, scăpat încă o dată de chiulul colegilor

| 03 noi, 2014

Deputatii PSD din Comisia Juridica nu au venit la sedinta convocata luni, cand urma sa se discute cazul deputatului PSD Ioan Adam, pentru care procurorii DNA cerusera incuviintarea arestarii preventive.

In lipsa cvorumului, discutarea cererii procurorilor in Comisia Juridica a fost amanata, potrivit Realitatea Tv.

Ioan Adam este urmarit penal in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri pentru savarsirea infractiunilor de instigare la abuz in serviciu, constituire a unui grup infractional organizat si trei infractiuni decumparare de influenta.

Procurorii DNA au cerut aviz Camerei in urma cu doua saptamani pentru arestarea preventiva a deputatilor PSDViorel Hrebenciuc si Ioan Adam. Hrebenciuc a demisionat insa din Parlament pentru a se pune la dispozitia justitiei si a fost arestat preventivsaptamana trecuta pentru 30 de zile.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, si directorul Romsilva, Adam Craciunescu, sunt si ei urmariti penal in acest dosar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ