Două românce, o mamă și fiica ei de 8 ani, ucise de un criminal în serie

| 26 apr, 11:19

Două românce, o mamă și fiica ei de numai opt ani, au fost ucise de un criminal în serie, în Cipru, informează Realitatea TV.

Cadavrele lor au fost descoperite într-un puț de mină, după ce bărbatul, un fost militar, a recunoscut că a omorât în total șapte femei și fetițe. Anchetatorii spun că acesta este primul criminal în serie din istoria țării.

Două cadavre au fost găsite într-un puț de mină luna aceasta. Un altul a fost descoperit ieri. Cele trei femei erau de origine filipineză.

Principalul suspect, un ofițer de armată în vârstă de 35 de ani, ar fi recunoscut în fața anchetatorilor că a comis și alte crime. Poliția caută acum cadavrele pe baza informațiilor furnizate de suspect.

Printre victimele criminalului în serie ar fi o femeie din România și fiica sa de opt ani, dar și o femeie din India sau Nepal. Româncele ar fi dispărut din 2016.

Cadavrul găsit ieri de anchetatori i-ar aparține unei femei pe care suspectul ar fi cunoscut-o pe un site de matrimoniale și care a dispărut în decembrie 2017.

O fetiță, de șase ani, fiica uneia dintre victime, este căutată și ea de autorități. Autoritățile cipriote au cerut ajutor Marii Britanii pentru desfășurarea anchetei criminalistice.

Presa din Cipru a dezvăluit identitatea celor două românce: Livia Florentina Bunea, de 36 de ani și fiica ei de opt ani, Elena Natalia Bunea, dispărute din 30 septembrie 2016.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ