Dr. Calu: Am instalat pe telefon aplicaţie pentru localizare GPS şi baterie suplimentară

| 05 mar, 2014

Medicul Valentin Calu şi-a instalat pe telefon, după accidentul din Apuseni, aplicaţia pentru localizare GPS şi şi-a cumpărat o baterie suplimentară, iar doctorul Cătălin Pivniceru va face acelaşi lucru, după ce îşi va recupera telefonul de la procurori.

Valentin Calu a spus că, după accidentul aviatic din Apuseni, când era încă în spital, şi-a instalat pe telefon aplicaţia pentru localizare GPS, dar şi o baterie suplimentară, la Gala Mediafax.

Acelaşi lucru va face şi medicul Cătălin Pivniceru, dar după ce îşi va recupera telefonul care i-a fost luat de către procurori pentru cercetări după accident.

Întrebaţi dacă vor purta şi vestimentaţie mai groasă sau costume speciale când pleacă în misiuni medicale aviatice, medicii au zâmbit şi au răspuns: "Cu certitudine vom avea mai multe în trusă".

De asemenea, medicii sunt decişi să fie mai atenţi la starea avioanelor cu care zboară.

Medicul Radu Zamfir nu a menţionat în schimb vreo schimbare în pregătirea pentru o misiune de prelevare de organe.

"Voi pleca în misiune ori de câte ori va fi nevoie. Este meseria mea şi nu voi ezita să o fac cum se cuvine. Nu ştiu dacă puteam lua în avion, preventiv ceva care să ne ajute pe noi, dacă suntem răniţi", a spus Radu Zamfir.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ