Accident aviatic: Radu Zamfir face declaraţii cutremurătoare

| 15 feb, 2014
Supravieţuitorii accidentului aviatic din Apuseni au rememorat, momentul teribil în care avionul s-a prăbuşit. "Am văzut vârful copacilor şi am avut o senzaţie de moarte iminentă", a spus doctorul Radu Zamfir, unul dintre supravieţuitori.

Medicul Radu Zamfir a spus că în acele momente a avut senzaţia de spectator la propria moarte.

"Am urcat în acelaşi avion în care urcasem de sute de ori fără a-mi trece prin cap că se poate întâmpla ce s-a întâmplat. Lucrurile s-au desfăşurat foarte repede. Am văzut vârful copacilor şi am avut o senzaţie de moarte iminentă. Primul lucru m-am evaluat pe mine să văd dacă am ceva leziuni, după care i-am scos pe ceilalţi colegi din avion. Am ajuns şi la Adrian Iovan. Era prins în ruinele avionului. Am încercat să îl descarcerez cu instrumentarul din trusa de chirurgie. Piciorul îi era prins. Pe Aura Ion am extras-o din avion şi am întins-o la o distanţă de siguranţă", a spus Zamfir, citat de monitorulcj.ro.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

În urma accidentului, au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 feb, 2014
merisia
Spectrul mortii....
Daca ati sti adevarul...! Ne pierdem timpul pretios al vietii,rataciti in amagiri de tot felul... Averi cistigate necinstit,dorinte sexuale nesanatoase deviante...Hranim corpul nostru,care este sediul divin ce intretine viata, cu mincare nesanatoasa. Nu respectam familia,parintii,semenii,tara,omenirea si mai ales pe Dumnezeu care exista. Abia in ultima clipa a vietii pamintene incepem a vedea si recunoastem adevarul...Ca am trait acest dar nepretuit VIATA, ca prostii. Am ignorat lucrurile importante ale ei...CINSTEA,DREPTATEA,LOIALITATEA,DRADOSTEA...Aveti grija...Meditati la ce v-am scris...Sa nu fie prea tirziu...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ