Dragnea: Mă aștept să fiu audiat de Kovesi pentru tot ce se întâmplă în țara asta, și dacă plouă

| 17 iul, 10:45

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD, a afirmat vineri că se așteaptă să fie audiat la procurorii anticorupție "pentru tot ce se întâmplă în țară, și dacă plouă", pentru că el reprezintă "o țintă" pentru șeful DNA, Laura Codruța Kovesi.

Întrebat dacă se așteaptă să fie audiat în dosarul referitor la Tel Drum, Dragnea a răspuns: "Mă aștept să fiu audiat de dna Kovesi pentru orice se întâmplă în țara asta, și dacă plouă. Nu cred că mai e un secret pentru cineva că sunt ținta acestei doamne de foarte mult timp. N-am nicio legătură cu Tel Drum. Despre Tel Drum se vorbește de 12 ani de zile și nu cred că mai e cineva copil care să creadă că anchetele care au apărut făcute de diverse site-uri au fost ca rezultat al cercetării acelor site-uri. Au fost date informații din interiorul DNA ca să aibă motiv să înceapă acele anchete. Ar fi a 10-a, 15-a, a 20-a anchetă despre acea societate. N-am nicio legătură cu acea societate, dar m-am cam săturat".

El a arătat că și Bombonica Prodana este audiată "numai pentru că i-a fost soție".

"De ce a fost chemată? Pentru că a fost soția mea, este singura ei vină și asta n-o să mi-o iert niciodată. Este trimisă în proces pentru că este soția mea și acum este anchetată tot pentru că a fost soția mea. Și o să spun mai multe lucruri, să aștept să se deruleze evenimentele în continuare. Pentru că dacă cei care au ocupat niște funcții sau cine ocupă acum niște funcții cred că sunt amnezic, se înșală amarnic", a susținut liderul PSD.

Potrivit acestuia, "nu se mai pune problema de anchete corecte" în ceea ce-l privește.

"Eu înțeleg că am legătură cu tot ce se întâmplă în România, nu numai în Teleorman, în general. Am înțeles că o doamnă la o televiziune mărturisea ce presiuni și amenințări a avut să spună ceva despre mine, orice. Înțeleg că așa se fac anchetele în România. Sigur că asta pare deja o banalitate, deci nu se mai pune problema de anchete corecte, de a respecta procedurile. Dna Pătru am citit și vreau să vă spun că m-am îngrozit. (...) Am citit comunicatul DNA-ului (n.r. — referitor la Adrian Gâdea — fost președinte CJ Teleorman), nu prea înțeleg. Deci e vorba de un teren care a fost transferat la o autoritate publică, pe lângă alte zeci sau sute de transferuri care au avut loc în România, și când se transferă așa ceva, se transferă cu drepturi, dar și cu obligații. Din moment ce s-a transferat și cu drepturi și cu obligații nu înțeleg unde e greșeala lor, dar nu știu ce au scris ei acolo. Încredințarea directă poate fi o problemă? Nu sunt nici jurist, nici avocat. Dar când se transferă ceva, se transferă cu drepturi și cu obligații și Consiliul Județean se subrogă drepturilor și obligațiilor Apelor Române", a menționat președintele Camerei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ