Dragnea: au existat zvonuri despre Vanghelie că se întâlnea cu Băsescu şi Videanu şi sprijinea membri PDL

| 19 mar, 19:40

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că a auzit că Marian Vanghelie ar fi avut întâlniri cu Traian Băsescu sau Adrian Videanu şi că ar fi ajutat anumiţi oameni din PDL, dar că aceste informaţii erau privite ca zvonuri.

Întrebat de presă dacă a avut informaţii că Vanghelie ar fi ajutat-o în campania pentru alegerile europarlamentare pe Elena Băsescu, aşa cum se arată în motivarea deciziei de arestare a edilului, Dragnea a spus că a auzit de astfel de lucruri, ca zvonuri, dar că nu ştie amănunte.

"Aşa, erau multe zvonuri care circulau despre Marian Vanghelie, că se întâlnea cu Băsescu, că se întâlnea cu Videanu, că sprijinea PDL, că sprijinea anumiţi oameni din PDL. A apărut şi se lăuda că se întâlnea şi cu Iohannis, şi cu Rareş Bogdan, zvonuri circulau, dar...", a spus Dragnea potrivit B1TV.

Marian Vanghelie i-ar fi cerut omului de afaceri Marin Dumitru să strângă 10.000 de semnături pentru candidatura la alegerile europarlamentare a Elenei Băsescu, se arată în motivarea deciziei de arestare a edilului, luată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Citeşte şi: BOMBĂ! Marian Vanghelie, semnături pe bani pentru Elena Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ