Dragnea: Bunea Stancu e slobod la gură. Să ceară scuze jurnalistei pentru afirmaţiile nefericite

| 04 feb, 2014

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că nu se vor lua măsuri împotriva preşedintelui CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, pentru "afirmaţiile nefericite" spuse unei jurnaliste, el arătând că acesta este "impulsiv şi slobod la gură" şi că ar trebui să prezinte scuze ziaristei.

"A fost un complex de împrejurări nefericite pentru el. Am aflat ulterior. Era foarte, foarte obosit. Am înţeles că era o întrebare continuă din partea colegei de la B1 dacă-şi dă demisia, dacă-şi dă demisia, dacă-şi dă demisia. A cedat. Sunt afirmaţii nefericite. Ar trebuie să-şi ceară scuze. Sper că a făcut-o. S-a întâmplat, nu a fost în regulă ce a făcut", a comentat Dragnea.

Întrebat dacă, în consecinţă, nu se va lua nicio măsură împotriva lui Bunea Stancu, Dragnea a răspuns: "Nu. Totuşi, nu. Au mai fost şi alţi oameni cu funcţii înalte în stat care au avut aprecieri nefericite despre ziarişti şi nu i-a demis nimeni. Sau, mă rog, n-a ieşit".

Dragnea a precizat că Bunea Stancu este "mai impulsiv şi cam slobod la gură", dar a arătat că acesta a acţionat bine din punct de vedere al deszăpezirii în judeţ.

"Indiferent cât eşti de nervos, cât eşti de obosit, într-o anumită funcţie, indiferent în ce stare de tensiune eşti - şi din păcate Brăila a fost unul din judeţele cele mai afectate de viscol - e bine să-ţi menţii calmul. E mai impusiv, sper să-şi fi rezolvat problema cu colega voastră de la B1. În schimb, din punct de vedere al organizării pentru deszăpezire, a acţionat bine. În general el e cam slobod la gură, din păcate", a mai spus Dragnea.

Preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu (PSD), care s-a întors, vineri, din concediu, a declarat, într-o conferinţă de presă la care a participat alături de ministrul Mircea Duşă, că a plecat în străinătate când "asfaltul era negru" şi că îşi programase concediul în urmă cu şapte-opt luni.

În momentul în care o jurnalistă l-a întrebat dacă îşi va da demisia, aşa cum a procedat prefectul de Brăila, Gheorghi Obreja, criticat pentru modul în care a gestionat deszăpezirea în judeţul Brăila, preşedintele CJ a răspuns: "Nu ştiu de unde sunteţi, dar dacă sunteţi de la presă, vă rog să fiţi politicoasă. Puneţi mâna şi citiţi şi vedeţi legea cum se ajunge la Consiliu Judeţean. Am fost activ şi dacă nu am fost aici".

La finalul conferinţei de presă, Gheorghe Bunea Stancu s-a auzit în microfoanele aflate pe masă cum îi spune unei persoane din apropiere că nu stă de vorbă cu "nişte fâţe". De asemenea, a fost auzită şi remarca "nişte obraznici".

Ulterior, schimbul de replici cu jurnalista care l-a întrebat pe Bunea Stancu dacă îşi va da demisia a continuat la ieşirea din sala de conferinţă.

"Băi, să-ţi trimit demisia, mă. Unde vrei să-ţi trimit demisia?", a întrebat-o Bunea Stancu pe jurnalistă.

"Domnule preşedinte, v-am vorbit frumos! Cum vă permiteţi să vorbiţi aşa cu noi?", întreabă jurnalista, dar şi un alt ziarist.

"Nu aveţi pic de bun simţ. Nesimţire", mai spune preşedintele CJ Brăila în timp ce părăseşte sala.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ