DRAGNEA, despre discuția lui IOHANNIS cu BĂSESCU: "S-au înțeles. Băsescu să ajungă prim-ministru"

| 20 aug, 2014

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, susține că știe despre ce au discutat Traian Băsescu și Klaus Iohannis, în cadrul întâlnirii de la Vila Lac 3, acolo unde are reședința președintele României.

„Băsescu și Iohannis s-au înțeles: Traian Băsescu trebuie să ajungă prim-ministru. Asta au negociat și e normal, pentru că Iohannis are nevoie de electoratul lui Traian Băsescu”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit stiripesurse.ro.

Dragnea susține că cei doi au avut mai multe întâlniri pentru a pune la punct strategia pentru alegerile prezidențiale.

„La aceste alegeri, românii vor avea următoarea opțiune: Victor Ponta președinte sau Traian Băsescu premier”, a mai spus Dragnea.

Klaus Iohannis, a declarat, marţi seară, la Alba Iulia, întrebat când s-a întâlnit ultima dată cu şeful statului, că îşi aminteşte că ultima întâlnire pe care a avut-o cu Traian Băsescu şi au vorbit "ca doi politicieni" a fost în 2008.

El a precizat că nu îşi aminteşte de alte întâlniri cu şeful statului şi cu certitudine nu de întâlniri în care să discute despre proiecte politice de vreun fel.

"Dacă definim ca întâlnire o întâlnire unde Traian Băsescu şi cu mine ne-am întâlnit ca să vorbim noi doi ca doi politicieni eu mi-amintesc că a fost în 2008. Că ne-am întâlnit în sensul că am fost în aceeaşi biserică, la aceeaşi oră, pentru un eveniment religios şi ne-am salutat asta nu cred că se poate considera o întâlnire politică. Alte întâlniri nu îmi amintesc să fi avut şi cu certitudine nu întâlniri în care să discutăm despre proiecte politice de vreun fel", a spus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ