Dragnea: Îl susțin în continuare pe premier, l-am asigurat de tot sprijinul partidului

| 25 iul, 12:03

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Baia Mare, într-o conferință de presă, că îl susține în continuare pe premierul Victor Ponta, pe care l-a asigurat de tot sprijinul partidului.

"Îl susțin în continuare pe Victor Ponta, l-am asigurat de tot sprijinul partidului și sper ca acum să se poată ocupa mai bine de Guvern neavând și problemele partidului în minte. Cred că era foarte greu să țină aceste două lucruri și sperăm că începând cu luna septembrie, și în Parlament lucrurile vor fi mult mai clare, mai așezate", a declarat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

De asemenea, liderul PSD a mai precizat că a purtat în seara zilei de vineri o discuție cu primarii social-democrați din Maramureș și i-a asigurat că finanțarea proiectelor de dezvoltare își urmează parcursul stabilit.

"Am avut o discuție aseară și cu primarii PSD din Maramureș, au avut întrebări despre continuarea proiectelor de dezvoltare și i-am asigurat că rectificarea va avea fonduri suficiente pentru ca proiectele de dezvoltarea să continue. Am avut o discuție politică cu colegii noștri și mi-au spus că în organizația din Maramureș, rezultatul din Comitetul Executiv Național a fost foarte bine primit și a crescut foarte mult încrederea că PSD va fi repus în funcțiune și va începe să funcționeze așa cum este obișnuit", a declarat Liviu Dragnea.

El a salutat realegerea lui Gabriel Zetea în funcția de președinte al filialei PSD Maramureș.

"Reconfirmarea lui Gabriel Zetea în funcția de președinte al PSD Maramureș înseamnă că organizația va fi stabilă. O organizația care a crescut, a crescut foarte sănătos, relațiile interne din organizație sunt foarte bune și asta e o primă condiție ca o organizație politică să fie performantă . Zetea e un om tânăr, un om foarte înțelept și un om care strânge în jurul lui, iar pentru noi asta e important. O să discutăm spre sfârșitul verii despre începerea pregătirilor pentru alegerile locale și nu numai, stabilirea candidaților după ce și noi vom stabili la București ce fel de alianțe facem, dacă facem și cu cine facem, să vedem care vor fi condițiile. Pentru mine personal realegerea lui Gabriel Zetea reprezintă o mare bucurie pentru că suntem foarte buni prieteni", a spus Liviu Dragnea.

Președintele interimar al PSD a fost însoțit la conferința de presă de președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, prim-vicepreședintele PSD, Gheorghe Șimon, deputatul Florin Tătaru și secretarul executiv al PSD Maramureș, Dragoș Titea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ