Gabriel Oprea: Nu-mi iau concediu în această vară. Ponta decide dacă preiau atribuţiile de premier interimar

| 27 iul, 13:41

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, luni, că este pregătit oricând să preia, interimar, atribuțiile prim-ministrului în momentul în care Victor Ponta decide acest lucru.

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost întrebat, la sediul central al PSD, dacă a discutat cu Victor Ponta despre asigurarea conducerii Guvernului în perioada în care acesta ar urma să lipsească de la șefia Executivului pentru a merge să se opereze din nou la genunchi.

Citeşte şi:  Şedinţa conducerii PSD + Gabriel Oprea. Sesiune extraordinară în august pentru Codul Fiscal UPDATE

"Ca să mă exprim puțin mai plastic: nu m-am născut genial. Știți care a fost atuul meu întotdeauna: am muncit și am căutat să-mi fac datoria. Mă vedeți la datorie inclusiv în această perioadă de vară. Asta am făcut întotdeauna. (...) Dacă Victor Ponta hotărăște, pot să preiau pentru o anumită perioadă bine definită atribuțiunile de premier interimar, am mai făcut-o, mi-am făcut datoria. Depinde de el. Prim-ministru al României, repet, pentru a mia oară, este domnul Victor Ponta", a afirmat vicepremierul, citat de Agerpres.

Citeşte şi:  Ponta: Când mă sună președintele României, domnul Dan Mihalache, nu răspund

Oprea a precizat că nu va pleca în concediu de odihnă în următoarea perioadă. "Nu-mi iau concediu fiindcă așa i-am promis lui Victor Ponta și așa am făcut în fiecare an aproape", a adăugat el.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ