Traian Băsescu s-a dezlănțuit. Atac NIMICITOR la adresa a cinci politicieni

| 26 iul, 10:26

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat, sâmbătă seara, un nou atac la adresa premierului Victor Ponta, dar şi a fostului prim-ministru Călin Popescu Tăriceanu. În plus, Băsescu nu i-a iertat nici pe Varujan Vosganian, Darius Vâlcov şi Eugen Teodorovici.

Traian Băsescu consideră că România se pregăteşte de dezastru din cauza politicilor fiscale ale guvernului Ponta. Fostul preşedinte susţine că ţara noastră se va întoarce la o altă perioadă "Emil Boc" care, potrivit acestuia, "s-a sacrificat politic pentru restabilirea echilibrelor macroeconomice".

"Ponta şi Teodorovici «le dă la oameni».

România a beneficiat de două cupluri de IRESPONSABILI MAJORI în guvernele ultimei decade.

Primul este cuplul consacrat Tăriceanu-Vosganian, iar al doilea, în curs de afirmare şi consolidare, este Ponta – Vîlcov/Teodorovici.

Primul cuplu, alături de BNR şi băncile comerciale, au aruncat ţara în aer (le duduia economia în cap) generînd o creştere economică explozivă, dar nesustenabilă, bazată pe un consum deşănţat în anii 2007-2008. Aşa au vrut liberalo-socialiştii să cîştige alegerile din 2008, sacrificînd ţara şi amăgind populaţia că guvernul «dă la oameni». Ca efect, a urmat prăbuşirea dramatică a economiei din anul 2009. Şi ponoasele le-au tras românii în 2010 şi 2011.

Al doilea cuplu, de data aceasta socialisto-liberal, Ponta – Vîlcov/Teodorovici care le «dă la oameni» (de această dată fără parteneriatul cu băncile în schimb în parteneriat cu „interesul naţional” al UNPR) se străduieşte din toate puterile să le facă românilor, tot de dragul alegerilor, un an 2016 cu lapte şi miere curgînd pe şanţuri, similar anului 2008, urmînd ca 2017 şi 2018 să fie foarte probabil anii dezastrului pentru români.

Altfel, drumul bătătorit de greci pare a începe să fie înţeles şi de români.

Pe de altă parte, prea mulţi economişti propagandişti - unii îşi spun chiar profesori, alţii se pretind a fi noua generaţie de economişti televizaţi atfel jalnici profesional şi politrucizaţi pînă la penibil - se fac a nu înţelege drumul romînilor din perioada 2007 – 20011 şi nici măcar nu le trece prin cap să contribuie în dezbaterea publică la prevenirea repetării dezastrului generat de cuplul Tăriceanu – Vosganian doar pentru a prinde și ei niște funcții prin cabinete din umbră sau penumbră.

Singura problemă este dacă în 2017-2018 va mai exista în fruntea guvernului un al doilea Emil Boc care, de dragul ţării lui, să se sacrifice politic pe altarul restabilirii echilibrelor macroeconomice", a precizat Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 iul, 14:04
Burnuz
BAISEXU
Mai bine taci din gura tovarase ca zece ani din viata le-ai mancat romanilor du-te si acundete in cea mai apropiata padure.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ