Dragnea, mesaj IMPORTANT pentru PNL!

| 28 ian, 22:31

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că PNL ar trebui să depună moțiunea de cenzură împotriva Guvernului în condițiile în care anunță în spațiul public că dorește să facă acest gest, apreciind că o situație de așteptare generează rețineri din partea investitorilor străini care doresc să investească în România.

"Eu cred că nu va pica Guvernul pentru că este o majoritate solidă, în schimb, în opinia mea ar fi important, dacă tot vorbesc atât despre moțiunea aceasta de cenzură, să o depună pentru că generează rezerve din partea oricărui investitor care ar dori să vină în România și sunt destui pentru că în fiecare an au venit și vor în continuare să investească în România. Nimeni nu vine să investească într-o țară care se pregătește de o oarecare instabilitate politică și de schimbare de Guvern", a spus Dragnea.

El a precizat că e dreptul opoziției să depună moțiune de cenzură.

"Să o facă mai repede pentru dacă tot amenință că o depun și nu o depun, sigur, guvernarea merge, noi funcționăm, nu avem nevoie de moțiune de cenzură, dar să facă gestul ăsta pentru că altfel creează foarte multe rezerve și rețineri din partea unor potențiali investitori care vor să investească în România", a susținut Dragnea.

CITEŞTE ŞI: Anunţ de ultimă oră făcut de PNL

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 ian, 08:22
Adam
Afacere tip franciza
Oferte de lucru de seriozitate maxima! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ