FABULOS! Cum se recomandă Cătălin Predoiu când merge în străinătate. FOTO

| 29 ian, 14:35

Preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Cătălin Predoiu ca fiind viitorul prim-ministru din partea PNL. Rol pe care şi-l asumă încă de pe acum. Fostul ministru al Justiției apare pe lista de participanți la un eveniment desfășurat la Praga ca fiind „prim-ministru care va fi ales”.

Cătălin Predoiu, premier desemnat din partea PNL, se pune ȋntr-o postură ridicolă pentru un politician care are pretenții de a face politică la vârf. Prezent la un eveniment de comemorare a victimelor Holocaustului, la Praga, Cătălin Predoiu s-a recomandat ca fiind „Prime Minister to be elected”, adică „prim ministru care va fi ales”!

De unde au bani partidele pentru campaniile electorale. ANALIZĂ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 ian, 15:05
liviuioan
-BUFONUL-regelui-de CRISTIAN SIMA
De ce nu vii--mai SIMA--sa ne scapi de acest fripturist ?--SPLEEN-- # Sunt ca un print pe-o tara de NEGURA stapan, / Bogat dar TRANDAV, tanar si totusi prea batran, / Care de scarba curtii SLUGARNICE si vane / Sta plictisit cu BULDOGI si alte lighioane . / Nimic nu-l mai desfata nici jocuri , nici vanat, / Nici PLEBEA care moare in curte la palat . / BUFONUL , plin de snoave si tare-n zeflemele , Nu poate pe-acest BOLNAV PERVERS sa-l mai insele ; #---BAUDELAIRE

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ