LOVITURĂ DE TEATRU! Vasile Blaga a avut deja negocieri cu Mircea Geoană

| 28 ian, 22:07

Vasile Blaga, co-preşedinte PNL, a anunţat că a început deja primele negocieri în Parlament şi că a negociat şi cu Mircea Geoană, "chiar dacă unii dintre colegii domniei sale îl tratează cu dispreţ".

”Am discutat cu domnul Geoană, nu este singur în demersurile domniei sale. Eu cu domnul Geoană am discutat, chiar dacă unii dintre colegii domniei sale îl tratează chiar cu dispreț”, a declarat Vasile Blaga, la Realitatea TV.

Citeşte şi: Anunţ de ultimă oră făcut de PNL

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 ian, 23:25
tyrex
doi goalni, doua javre penale imputite , doi tradatori de profesie uite cine indrzneste sa puna la cale guvernarea Romaniei. Intr-adevar viermii astia de latrina nu mai au nici o limita sau bun simt.Se cred nemuritori si atot puternici. Sa vezi ce-i incaleca pe amanoi DNA-ul cat de curind si la puscarie pe ani buni. Doi kriminali sinistrii fara scrupule ,care ar trebui biciuiti in piata publica .
Huo viermilor .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ