Rus, despre Geoană: E băiat inteligent, însă are multe lucruri ce trebuie corectate

| 26 ian, 11:11

Vicepreşedintele PSD Ioan Rus a afirmat, într-un interviu acordat pentru Mediafax, că a avut un semn de îndoială faţă de excluderile lui Mircea Geoană şi Marian Vanghelie din partid. În plus, Ioan Rus susţine că Geoană este "un băiat inteligent", dar în privinţa caracterului "are multe lucruri care trebuie corectate".

Ioan Rus a declarat că a participat la şedinţa Comitetului Executiv în care s-au analizat rezultatele alegerilor prezidenţiale şi în care s-a decis excluderea lui Mircea Geoană şi Marian Vanghelie, iar poziţiile celor doi au creat "prăpastia" între ei şi ceilalţi membri ai CExN, care a dus la sancţiune.

"Dorinţa ca Victor Ponta să continue în calitate de preşedinte al PSD, şi Dragnea, şi toată echipa de conducere, a fost a tuturor, exprimată public acolo şi de Marian Vanghelie, şi de Mircea Geoană. Şi Geoană a propus ca Victor Ponta să rămână mai departe. La partea în care s-a analizat cât s-a implicat fiecare, ce poziţii au avut, au apărut voci critice la adresa unora dintre noi, la adresa lui Mircea Geoană şi Marian Vanghelie. Alte poziţii ale lor, exprimate atunci, printre care - eu şi voi - sau - noi şi voi - au creat încet-încet prăpastia între ei şi ceilalţi membri ai CEx, care a dus la sancţiune, decisă cu unanimitate. Votul final a avut două abţineri, vizavi de excludere", a spus Rus, într-un interviu acordat Mediafax.

El a recunoscut că a avut "un semn de îndoială" legat de excluderi, dar a constatat, după poziţiile publice ulterioare ale lui Geoană şi Vanghelie, că decizia luată a fost bună.

Citeşte şi: Vanghelie, bufonul clasei politice. Geoană: Trebuie să-şi tempereze stilul haiducesc

 

 

"Mircea Geoană este, fără îndoială, un băiat inteligent, în ceea ce priveşte caracterul, însă, are multe lucruri care trebuie corectate. Ceea ce face în acest moment mie îmi demonstrează că nu pot fi corectate", a susţinut Ion Rus, potrivit sursei citate.

Referindu-se la Marian Vanghelie şi Radu Mazăre, vicepreşedintele PSD a spus că aceştia "sunt pitoreşti în interiorul PSD şi acceptaţi ca atare", considerând însă că nici ei, nici Mircea Geoană nu vor avea nicio şansă să coaguleze în jurul lor "o mişcare social-democrată nouă, care să rupă".

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ