Dragnea: Nu-nţeleg de ce a rămas la dosar plângerea mortului, dacă a apărut un om viu

| 24 oct, 2013

Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat, astăzi, că la dosarul "fraudă la referendum", în care acuzat alături de alte 74 de persoane, a rămas plângerea penală făcută de un mort, atât timp cât a apărut şi un om viu care i-a făcut plângere.

"Eu nu am spus niciodată că sesizarea acelui om - care a murit şi după ce a murit mi-a făcut mie plângere penală -, nu am spus că în afară de aia nu mai există şi alta. Normal că ştiu şi de sesizarea domnului de care aţi vorbit mai devreme, dar am prezentat nişte ciudăţenii din acel dosar. Dacă eu - dar n-am atâta experienţă - dacă eu aş fi gestionat acel dosar şi aş fi constatat că, la un moment dat, cu documente, că cel care a făcut o plângere care a stat la baza pornirii acestui dosar este mort, aş fi scos de acolo acea plângere şi aş fi căutat un om viu care să fie dispus să facă o plângere penală. Ceea ce s-a şi întâmplat. Nu înţeleg de ce a mai rămas şi cea a mortului acolo", a afirmat Dragnea, citat de Agerpres.

La finalul săptămânii trecute, vicepremierul Liviu Dragnea a declarat că dosarul său, în cazul referendumului de suspendare a preşedintelui din vara anului trecut, are la bază o sesizare făcută de un teleormănean mort din 1991.

Ulterior, presa centrală a susţinut că denunţătorul vicepremierului Liviu Dragnea în dosarului fraudei de la referendum nu este mort şi că îl cheamă Romică Părălea şi este fostul preşedinte al filialei PSD din Bragadiru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ