Victor Ponta: Vechea guvernare PDL se bucură ,încă, de protecţie totală

| 01 noi, 2013

Premierul Victor Ponta a afirmat vineri, la Sibiu, că reprezentanţii guvernării PDL pe numele cărora există plângeri penale par să beneficieze de protecţie din partea instituţiilor care anchetează aceste cazuri.

"Văd că există, încă, această protecţie totală acordată vechii guvernări(...). Îmi doresc foarte mult ca protecţia să nu fie decât a legii şi nu a apartenenţei politice. Că dacă eşti în guvernul USL, într-o săptămână ţi se termină dosarul, dacă eşti din guvernul PDL, după un an şi jumătate nu ai nicio problemă şi se lucrează, cică, la dosar", a declarat premierul Victor Ponta, citat de Agerpres.

În opinia sa, sesizările formulate împotriva unora dintre reprezentanţii fostei guvernări sunt foarte bine documentate, dar cu toate acestea dosarele sunt tergiversate.

"Noi avem deja, iată, un an şi jumătate de când tot trimitem documente extrem de bine întocmite, cu probe, la Parchet, dar nu se întâmplă absolut nimic. E vorba, sigur, de guvernarea trecută, care are un fel de protecţie. Domnul Blejnar e fericit, pe domnul Duţă nici să nu-l atingă cineva, pe domnul Videanu l-au mai deranjat un pic, dar e bine-mersi şi el", a afirmat premierul.

Premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, a participat, vineri, la Congresul Organizaţiei Pensionarilor Social-Democraţi desfăşurat la Sibiu, alături de preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ