Dragnea: O tulburare, o şubrezire a Băncii Naţionale nu e bună pentru România

| 10 mar, 10:16

O tulburare, o şubrezire a Băncii Naţionale nu este bună pentru România, a declarat joi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD.

"Dacă instituţii importante din acest stat sunt mereu sub atac, s-ar putea să fie o problemă şi începi să te gândeşti - de unde vin toate astea? Atacurile începute împotriva BNR afectează cursul de schimb. Am văzut atac pe Mugur Isărescu de câteva zile. Nu mi se pare în regulă. (...) O instabilitate la Banca Naţională produce o instabilitate macroeconomică, o instabilitate financiară. O tulburare, o şubrezire a Băncii Naţionale pentru România nu e bună, adică discutăm foarte serios", a declarat Dragnea la România TV.

El a subliniat că nu doreşte schimbarea lui Mugur Isărescu de la şefia BNR.

"Eu? Niciodată (nu vrea schimbarea lui Isărescu - n.r.). Vorbesc în numele partidului. Nu vreau schimbarea lui Mugur Isărescu, dimpotrivă îl susţin, o spun răspicat. L-am susţinut şi în alte rânduri, şi în alte situaţii, chiar dacă nu mi-au plăcut anumite gesturi, acţiuni, pentru mine e important ca Banca Naţională să fie stabilă. Este o chestiune strategică", a arătat preşedintele PSD.

Tag-uri: BNR, liviu dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ