Dragnea: Ponta, rezultat peste ţintă; diferenţa faţă de Iohannis, cea mai mare din ultimii ani

| 02 noi, 2014

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică seară, după exit-poll-uri, că scorul obţinut de Victor Ponta este peste ţinta propusă, adică scorul de la europarlamentare, menţionând că diferenţa pe care o are de recuperat Iohannis este cea mai mare din ultimii ani, iar primarul Sibiului nu e Băsescu.

Dragnea a spus că rezultatul lui Victor Ponta este peste ţinta propusă, care era scorul de la europarlamentare.

El a mai spus că între primii doi candidaţi clasaţi diferenţa este mai mare decât orice diferenţă de la ultimele alegeri.

Diferenţa pe care o are de recuperat Iohannis este mai mare decât cea pe care o avea de recuperat Traian Băsescu după primul tur al alegerilor din 2014. "Iar Klaus Iohannis nu este Traian Băsescu, deşi este continuatorul acestuia", a spus Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 noi, 2014
George Horojan
Demnitate
Se stia deja, ca Udrea se va clasa pe locul 3, deasupra mincinoasei Macovei, absentului Tariceanu, trecand peste toate piedicile aruncate de toti rivalii sai politici, PSD, PNL si PDL, de trustul Intact.
Nu uitam cand acestia s-au deplasat la Roman sa ii intrerupa Campania Elenei Udrea, fiind una din incercarile de intimidare in campania sa.
Atunci, s-au gandit ca facand acest filaj la Paris, ar face-o sa renunte, intimidandu-o.
Alianta USL, mult mai puternica deoarece i s-a alaturat si PDL, a fost cel mai tare inamic, pe care Elena Udrea nu l-a considerat atat de distrugator intrucat sa nu poata sa ajunga pe o pozitie favorabila.
PMP a demonstrat ca din nimic a reusit sa se bata si cu o falsa justitiara, care nu a facut decat sa fure proiectele Dl. Presedinte Basescu, si modelul de campanile al Elenei Udrea.
Consider ca Elena Udrea este cea mai castigata din aceasta batalie crunta. Pentru ca, zi de zi, seara de seara, pe televiziunile aservitei aliantei USL am vazut linsaj mediatic adresat numai Elenei Udrea.
Niciodata nu au fost atacati Iohannis, Tariceanu, Macovei, Melescanu, ci doar Udrea.
Cu totii au fost iepurii lui Ponta si Johannis, iar Udrea singura impotriva tuturor.
Nu ne ramane decat sa continuam lupta cu cei care ne calca in picioare, incepand de la constitutie, drepturi, moral si demnitate!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ