Dragnea, Tăriceanu şi Constantin, întâlnire pentru un nou protocol de colaborare, la cererea ALDE

| 06 feb, 14:37

Liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea, Călin Popescu-Tăriceanu şi Daniel Constantin s-au reunit, luni după-masă, la Parlament, pentru a discuta pe tema unui nou protocol de colaborare, la cererea ALDE, au precizat, pentru Mediafax, surse politice.

Liderii ALDE au solicitat încheierea unui nou protocol de colaborare care să fixeze o procedură de luare de a deciziilor în cadrul coaliţiei de guvernare, care să echivaleze cu luarea la cunoştinţă şi semnarea acestor eventuale decizii care, în caz contrar, ar fi lovite de nulitate, au transmis sursele citate de Mediafax.

Cererea ALDE ar avea la bază modul în care s-a luat decizia de a trece prin Guvern OUG privind Justiţia, abrogată ulterior ca urmare a protestelor din toată ţara.

PSD şi ALDE funcţionează în baza unui protocol de colaborare încheiat după alegerile parlamentare care stipulează susţinerea Guvernului.

 

Tag-uri: alde, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ