Dragnea va face demersuri la CEDO şi Curtea Europeană de Justiţie privind dosarul "Referendumul"

| 27 apr, 16:24

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat joi că va face demersuri la CEDO şi la Curtea Europeană de Justiţie în legătură cu dosarul "Referendumul".

"Mai există căi de atac. Acest demers finalizat, aşa cum era de aşteptat, cu respingerea contestaţiei, m-a repus în posibilitatea de a face două demersuri: la CEDO şi la Curtea Europeană de Justiţie la Luxemburg. Acţiunile sunt aproape finalizate şi în foarte scurt timp avocaţii pe care îi am în acest caz vor depune acţiunile la cele două instanţe europene", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă va mai face vreun demers după ce i-a fost respinsă contestaţia în legătură cu acest dosar. 

Un complet de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins luni contestaţia la executare depusă de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, împotriva condamnării la doi ani închisoare cu suspendare primite în dosarul "Referendumul". Decizia este definitivă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ