Dramă fără margini pentru Mihai Neşu. Tatăl său s-a sinucis

| 20 oct, 2014

Tatăl lui Mihăiță Neșu a murit în această dimineață, iar primele informații duc către o sinucidere. Conform Voceatransilvaniei.ro, fostul arbitru, Mircea Neșu, ar fi murit după ce a înghițit o cantitate mare de medicamente.

Medicul Mircea Neşu, tatăl fostului fotbalist Mihăiţă Neşu, a fost găsit mort, în noaptea de duminică spre luni, în reşedinţa sa din Oradea. Din primele informaţii, se pare că ar fi vorba despre o sinucidere. Potrivit unor surse, citate de voceatransilvaniei.ro, dr. Mircea Neşu ar fi înghiţit medicamente, fiind găsit mort, în această dimineaţă, în locuinţa sa din Oradea.

În primăvara acestui an, mama fotbalistului a murit, femeia fiind diagnosticată cu cancer în urmă cu mai mulţi ani, iar boala a revenit pe fond de stres. Tragedia de atunci l-a determinat pe Neşu să se mute definitiv în România, alături de tatăl său.

Mircea Neşu avea 74 de ani. El a fost fotbalist la Universitatea Cluj, echipă cu care a câștigat Cupa României, în 1965. În perioada 1978-1986 a activat ca arbitru în primele două eşaloane ale fotbalului românesc, iar în ultimii 15 ani a făcut parte din mai multe comisii ale arbitrilor.

Mircea Neşu era medic de profesie, el activând ani buni la Băile Felix.

 

Citeste mai mult pe RomaniaTV.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ