Mihai Neşu, decizie şocantă despre viitorul său

| 09 iun, 2014

Sirul de ghinioane de care a avut parte in ultimii ani, dar si moartea recenta a mamei sale, l-au facut pe Mihai Neşu sa ia o decizie socanta. Mai exact, de cateva saptamani, "Bichonul" s-a mutat la o manastire din Oradea.

 

In 2010, Mihai Neşu marturisea ca se simte un barbat implinit, ca are o cariera infloritoare si o casnicie fericita. Tot ceea ce isi mai dorea era sa devina tatic. Viata a avut, insa, alte planuri pentru el, iar in 2011, fotbalistul a suferit o accidentare grava, care l-a tintuit intr-un pat cu rotile. Mai apoi, Mihaita Nesu a primit o alta lovitura puternica, fiind parasit de femeia pe care a iubit-o timp de 12 ani, Maria. De atunci, fostul fotbalist s-a inchis foarte mult in el, comunicand numai cu prietenii apropiati.Intre timp, el s-a mutat din Olanda in Romania, a divortat de sotie la notar si si-a ingropat mama, rapusa de cancer in urma cu o luna.

Toate aceste necazuri l-au bagat pe Mihai Neşu in depresie, care nu a mai reusit sa vada luminita de la capatul tunelului. Tocmai de aceea, el a luat o decizie soc. De acum incolo, fostul fotbalist se va dedica vietii monarhale: "A fost in America la tratament, iar cand s-a intors, a luat aceasta decizie care i-a socat pe toti cei apropiati. S-a retras la manastire si s-a rupt de toata lumea. Incearca sa isi gaseasca linistea si echilibrul interior.

Mihai Neşu a trecut in trei ani, cat altii intr-o viata. El se si consuma mult, sufera enorm. Nu mai are nici o consolare. Le-a pierdut pe cele mai importante femei din viata lui: sotia si mama. A obosit si de la atatea tratamente, atatea medicamente, drumuri. A obosit psihic si are nevoie de liniste", a declarat un apropiat al lui Nesu, pentru CANCAN.ro.

 

 

 

Tag-uri: mihai nesu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ