DREAM THEATER. Cea mai buna trupa de progressive-rock din lume vine la Romexpo

| 10 mar, 2014

Concertul, botezat “An evening with Dream Theater” şi inclus în “Along for the Ride Tour 2014”, va fi o trecere în revistă a marilor hituri dar şi câteva piese noi de pe noul album, (“Dream Theater”) apărut în septembrie trecut. Organizat de Phoenix Entertainment, concertul Dream Theater de la Bucureşti va dura în jur de trei ore (sau mai mult) şi va avea o producţie grandioasă, cu un spectaculos joc de lumini şi incredibile proiecţii video.

Conform organizatorilor concertului, artistii promit o experienta incredibila, "cea mai intensa de pana acum". Din acest motiv au pus la punct o productie grandioasa, pe care o vor prezenta fanilor din Romania.

"Va fi un show profund, cu stimuli atat auditivi, cat si vizuali, iar publicul va simti ca a intrat in dimensiunea Dream Theater din prima clipa. Sunetul inegalabil al muzicii Dream Theater va fi potentat de efecte tehnice, show de lumini si imagini video, care vor crea o atmosfera incredibila si indimenticabila", se mai arata in comunicatul de presa al evenimentului.

De peste un sfert de secol, Dream Theater sustine turnee lungi in toata lumea, uimind de fiecare data fanii cu show-uri din ce in ce mai mari si mai complexe. Trupa este renumita pentru componenta sa, din care fac parte instrumentisti ilustri, premiati de revistele de specialitate. Anul trecut, Dream Theater a lansat cel de-al 12-lea album din cariera, cu Mike Mangini integrat de la inceput in procesul creator. Albumul a fost primit cu entuziasm de public si de critici, care l-au numit: Exceptional, un album care te trimite intr-o alta dimensiune muzicala, un taram cosmic rezervat celor mai buni”.

In prima saptamana de la lansare, albumul a ajuns pe locul 7 in topul Bilboard 200, devenind a doua cea mai buna pozitionare din istoria trupei. La sfarsitul anului, single-ul “The Enemy Inside” este nominalizat la Premiile Grammy, categoria Best Metal Performance, devenind a doua nominalizare la Grammy din istoria trupei. Piesa a intrat in topul Billboard Hard Rock Albums direct pe locul 1.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ