Dubla măsură la Sorin Roșca Stănescu sau sindromul jurnalistului necinstit

| 23 mai, 2013

Cel deranjat astăzi de publicarea stenogramelor este același om care în 2004 considera publicarea acestora ca fiind în interes public.

Prezent miercuri seară în cadrul unei emisiuni la România Tv, senatorul liberal Sorin Roșca Stănescu a părăsit emisiunea în momentul în care a fost pus să aducă dovezi cu privire la implicarea SRI în publicarea stenogramelor din ședința de Birou Politic al PNL, care au făcut deliciul presei în ultimele zile.

Ca și în cazul Bârsan, acesta nu a putut aduce dovezi cu privire la acuzațiile aduse. Ca om care l-a urmărit de mult pe SRS, considerându-l cândva un model pentru jurnalismul de investigație, mi-am amintit de momentul campaniei pentru alegerile prezidențiale și parlamentare din anul 2004. Atunci, cotidianul Ziua, condus de Sorin Roșca Stănescu, a publicat zile la rând pagini întregi cu stenogramele ședințelor PSD, acuzând modul „mafiot” în care partidul condus atunci de Adrian Năstase ar fi pus țara la cale. Cel deranjat astăzi de publicarea stenogramelor este același om care în 2004 considera publicarea acestora ca fiind în interes public, fără se scandalizeze de modul în acestea erau livrate ziarului pe care îl conducea.

Astăzi, m-am convins - pentru a câta oară în ultimii ani (?) – ca SRS nu este un titan al presei, ci un Titanic, fără aura celebrei nave de crozieră. Omul nu are nicio treabă cu principiile și consideră că poate să mintă acum așa cum o făcea și când era jurnalist. Păcat... nu pentru SRS, ci pentru credibilitatea presei. Căci SRS, este, înainte de a fi politician, un jurnalist necinstit.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ