ECONOMICA.NET: Dacia, vânzări record. Creştere de aproape 20% în 2013

| 21 ian, 2014

Vânzările Dacia au crescut la nivel mondial cu 19,3%, în 2013, în comparaţie cu anul precedent, ajungând la aproape 430.000 de unităţi, în timp ce cota de piaţă a constructorului auto în România s-a situat la 31%, arată rezultatele comerciale ale Grupului Dacia-Renault, prezentate marţi de către directorul comercial al Grupului Renault în România, Thomas Dubruel, într-o conferinţă de presă.

Potrivit datelor oficiale, anul trecut Dacia a comercializat un număr de 429.540 de vehicule, în contextul în care piaţa de profil în care modelele constructorului autohton sunt prezente au cunoscut un recul de 1,7% în Europa şi de 3% în regiunea Eurasia.

Vânzările Dacia în 2013 provin din comercializarea mai multor tipuri de modele, Sandero devenind cea mai vândută marcă a constructorului, cu 150.591 de unităţi.

Citeşte mai mult pe ECONOMICA.NET.

Tag-uri: dacia
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ