Ședința care poate schimba totul. Comitetului Executiv Naţional al PSD se reunește astăzi

| 02 feb, 09:02

Social-democraţii se reunesc joi în prima şedinţă a Comitetului Executiv Naţional de la desemnarea Cabinetului Sorin Grindeanu, care a avut loc la începutul acestui an.

Reuniunea forului de conducere are loc la două zile după declanşarea de proteste la Bucureşti şi în ţară faţă de adoptarea marţi seară de Guvern a ordonanţei de urgenţă pentru modificarea Codului penal şi a Codului de procedură penală, act normativ publicat în Monitorul Oficial miercuri. Potrivit unor surse social-democrate, tot acest context creat de evenimentele din ultimele zile ar putea constitui punctul principal al discuţiilor. 

În reuniunea CExN ar putea fi luată în discuţie agenda legată de programul de guvernare, de activitatea în organizaţii, dar şi agenda parlamentară pe anul în curs, în contextul în care urmează şi dezbaterea proiectului bugetului de stat pe 2017. Punctual, se va discuta şi despre aplicarea programului de guvernare al PSD, au precizat sursele citate.

Tag-uri: liviu dragnea, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 dec, 09:50
edudgeLix
stromectol presentacion
Each milliliter of aqueous suspension constituted from ampicillin trihydrate powder contains 50, 100, or 250 milligrams mg ampicillin equivalents stromectol walgreens It is also difficult to predict initially which patients will progress more slowly than others

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ