Efectele CANICULEI: Peste 800 de persoane au chemat AMBULANŢA

| 11 aug, 2014

844 de solicitări au fost înregistrate luni în intervalul 8,00 - 20,30 de Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, a declarat managerul instituţiei, Alis Grasu.

Alis Grasu a precizat că dintre cele 844 de solicitări, 422 au fost urgenţe, iar dintre acestea 47 de solicitări au fost pentru persoane cărora li s-a făcut rău în locuri publice, conform Agerpres.

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a solicitat săptămâna trecută direcţiilor de sănătate publică şi serviciilor de ambulanţă să lucreze la capacitate maximă în această perioadă cu temperaturi extreme şi fluctuante.

Citeşte şi: Atenţionare de caniculă în următoarele 3 zile, la nivelul întregii ţări

Totodată, Bănicioiu a cerut personalului din aceste structuri să ia măsuri pentru reducerea riscurilor medicale cauzate de temperaturile fluctuante.

Pentru prevenirea incidentelor în această perioadă cu temperaturi extreme, Ministerul Sănătăţii recomandă populaţiei să asculte sfaturile medicilor şi să evite, pe cât posibil, expunerea prelungită la soare între orele 11,00 şi 18,00, să consume multe lichide, fructe şi legume şi să evite consumul băuturilor alcoolice sau a celor puternic cofeinizate.

Tag-uri: ambulanta, caniculă
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ