Efectele miraculoase ale uleiului esential de arbore de ceai. Te scapă de multe BOLI

| 10 mar, 2014

Uleiul esential de arbore de ceai te scapa de afte si bataturi. El este eficient si pentru dureri de gat, de dinti sau pentru infectii urinare. Ce afectiuni tratateaza uleiul esential de arbore de ceai si cum il poti folosi.

Uleiul esential de arbore de ceai, la fel ca si alte uleiuri esentiale, nu este recomandat femeilor insarcinate, care alapteaza si copiilor mai mici de 3 ani.

Ulei esential de arbore de ceai pentru afte

Uleiul esential de arbore de ceai are proprietati antibacteriene si antiparazitare gratie carora te poate scapa de afta in cateva zile. Pune doua picaturi de ulei esential de arbore de ceai si patru picaturi de ulei de masline pe o bucatica de vata sterila. Maseaza usor aftele, de doua ori pe zi, pana la vindecare. Acest remediu poate fi folosit si pentru micozele gurii.

Daca simptomele persista este mai bine sa mergi la medic.

Ulei esential de arbore de ceai pentru dureri in gat

Daca te doare sau te ustura in gat, te ajuta uleiul esential de arbore de ceai. Nu are un gust placut, insa in gargara poate dezintegra bacteriile responsabile de infectii. Amesteca 2 picaturi de ulei esential de arbore de ceai intr-o lingurita cu miere. Dizolva in apa si fa gargara de 3 ori pe zi, apoi scuipa.

Citeste mai mult: http://www.curademiere.ro/uleiul-esential-de-arbore-de-ceai-te-scapa-de-afte-si-bataturi/

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ