Șeful CJ Bacău, Dragoș Benea, a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni. Este bănuit că ar fi încercat să mușamalizeze

| 16 dec, 21:42

Preşedintele Consiliului Judeţean Bacău, Dragoş Benea, a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni, a dus-o la spital, dar nu la UPU, ci la pavilionul administrativ de unde a fost preluată chiar de managerul spitalului.

Medicii care au consultat-o i-au pus piciorul în ghips, iar apoi au trimis-o acasă, informează B1 TV. După două zile, Cornelia Cochior s-a întors la spital cu dureri insuportabile. Doctorii nu i-au găsit fişa medicală şi au constatat că femeia avea şi tibia ruptă.

”Am ieșit de la un restaurant din Bacău și eram pe bordura din centru orașului, din fața restaurantului. M-am asigurat de mai multe ori, el s-a oprit și când, am văzut că s-au oprit și mașinile și am dat sa traversez, m-a lovit”, a spus victima.

Femeia lovită are 30 de ani şi se numeşte Cornelia Cochior. A fost dusă la spital chiar de cel care a accidentat-o, preşedintele Consiliului Bacău, Dragoş Benea. ”Am fost lăsată la pavilionul administrativ. În mașina lui a urcat managerul de spital, care m-a dus la urgențe”, a spus victima.  Conform spuselor acesteia, după ce i s-a făcut în grabă o radiografie, medicul i-a pus piciorul în ghips, fără să-i spună diagnosticul.

La două zile de la accident, tânăra avea dureri din ce în ce mai mari. S-a întors la spital, unde medicii care au primit-o au constatat cu stupoare că fişele iniţiale medicale dispăruseră, iar singura informaţie din baza de date a spitalului referitoare la un diagnostic era aceea de traumatism: ”Am căutat toate foile din data de 10, 11, 12 și am constat că erau dispărute din registratura UPU. Cred că trebuie să fie întrebat medicul coordonator, care a intervent în acest caz. Bilbor Elena, dânsa cred că știe cel mai bine”, a declarat Liliana Petrescu, medic la UPU Bacău. 

Doctorul a decis tăierea gipsului și reexaminarea pacientei și a constatat că e vorba de o fractură a tibiei care îi dă dureri ce nu cedează la calmantele obișnuite.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ