ELENA BĂSESCU are faţa desfigurată! S-a aflat ce a păţit de fapt mezina fostului preşedinte

| 13 iul, 10:23

Zilele trecute, la inmormantarea bunicului sau din partea mamei, Elena Basescu a socat pe toata lumea. Mezina familiei Basescu parea foarte slabita, cu pometii obrajilor umflati. Elena era nemachiata, cu tenul patat si parca toate trasaturile ei erau schimbate.

Specialistii sustin ca cel mai probabil, fiica lui Basescu si-a facut, de curand, alte interventii estetice la fata, acesta fiind motivul pentru care chipul Elenei este atat de schimbat.

“Imaginile nu sunt foarte clare, dar oricum se observa ca este umflata la fata. Poate arata asa daca si-a facut recent o operatie la nivelul nasului si inca nu s-a dezumflat complet zona. Sau probabil nu a dat jos kilogramele acumulate pe perioada sarcinii si are retinere de apa. Se observa clar ca e umflata toata la fata. Mai e posibila o varianta, aceea de a avea o alergie”, sustine medicul estetician Victor Schwartz, potrivit wowbiz.ro.

Familia fostului presedinte a participat sambata la inmormantarea tatalui Mariei Basescu. Ceremonia a avut loc la Suceava, acolo unde a trait si a murit veteranul Gheorghe Andrusca.

 

Citeşte şi: Socrul lui Traian Băsescu, înmormântat cu onoruri militare

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 iul, 02:19
Ileana
JOB in lumea cartilor
JOB in lumea cartilor (tiparite si electronice/ la nivel national si international) ! Colaborare usoara si placuta, dar, mai ales, DE VIITOR ! Puteti lucra acasa sau in parc sau pe plaja sau oriunde va este comod, programul vi-l faceti singuri, aveti nevoie doar de computer conectat la internet ! Indrazniti, nu veti regreta ! Contract legal de comision ! Informatii la adresa de email [email protected]
14 iul, 10:15
Mihai
O sansa pentru toti
O sansa pentru toti! De ce sa nu iei in considerare o oportunitate foarte serioasa si reala prin care sa castigi mai multi bani in timpul liber? Activitatea este usoara si eleganta, plus ca nu e nevoie sa recrutezi oameni in retea. Trebuie doar sa te implici cu seriozitate si sa-ti cladesti un viitor mai bun. Cere acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]
13 iul, 20:28
cioby
elena basescu!
poate sa si faca cate operatii estetice vrea,cand esti naspa tot naspa ramai,ba din contra,te uratesti si mai tare! cu cat mai multe operatii,cu atat mai urat,naspa!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ