Elena Băsescu, locul doi pe listele PMP la alegerile europarlamentare

| 13 mar, 2014

Elena Băsescu ar putea candida pe listele Partidului Mişcarea Populară (PMP) la alegerile europarlamentare din 25 mai. Potrivit PaginadePolitica.ro, Elena Udrea îşi doreşte pentru Elena Băsescu un loc eligibil la europarlamentare şi aşteaptă doar ca fiica preşedintelui să accepte propunerea.

Elena Băsescu nu a dat încă un răspuns, dar în ultima perioadă fiica cea mică a şefului statului a stat destul de aproape de Partidul Mişcarea Populară. De altfel, EBA a participat la ultima şedinţă a Biroului de Conducere al partidului.

Elena Băsescu este europarlamentar independent din 2009.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

64 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 apr, 2014
Nykos
Analfabeta lui tata
Mare nesimtire in familia asta de excroci , nu le e un pic de rusine magarilor cu tot spectacolul asta , de rasul curcilor bete , nu se uita in oglinda sa vada in ce hal de prostie si tupeu tiganesc a ajuns madam Eba Ionescu Sida , credem ca e bolnava psihic , la un doctor de nebuni cu madona
06 apr, 2014
Nykos
Analfabeta lui tata
Mare nesimtire in familia asta de excroci , nu le e un pic de rusine magarilor cu tot spectacolul asta , de rasul curcilor bete , nu se uita in oglinda sa vada in ce hal de prostie si tupeu tiganesc a ajuns madam Eba Ionescu Sida , credem ca e bolnava psihic , la un doctor de nebuni cu madona
22 mar, 2014
o romanca
EBA SI NEAMUL EI
Este revoltator!Acest presedinte si-a asigurat fetele ptr tot restul vietii lor desi nu au niciun merit profesional.Cel putin aia mare ,tace si face pe cand matracuca asta mica se mai da si mare .Ce sa spun ,are mare activitate la Bruxelles! Faptul ca se chinuie la fiecare sedinta sa citeasca ,cu chiu si vai ce i-au scris consilierii pe hartii de parca doar asta este rostul unui europarlamentar.As vrea sa stiu ce bun a rezolvat ea ptr aceasta tara ,in afara de faptul ca a purtat acolo tot felul de lucruri ,adevarate sau nu ,dar mai mult minciuni care sa-l ajute pe taticul si gasca lui.Un europarlamentar trebuie sa se lupte ptr amarata lui de tara care-l plateste mult prea bine,nu sa citeasca despre cate in luna si in stele doar ptr a -si trece la catastif cat mai multe cuvantari.
A spus cineva ,are tupeu ordinar ca tatal ei!
Ea se duca la spa si la clinica ptr botox si valetii lui taticu strang semnaturi si o fac din nou ,europarlamentara!
Halal!
26 mar, 2014
Vash
Candidatura
Pentru umilirea tuturor postacilor de mai jos care s-au repezit sa comenteze aiurea(unii habar nu au de subiect) Elena Basescu,dovedind ca are cu cine semana(cu un adevarat politician-cam singurul din cloaca de cei care sunt in politica si lupta pentru ciolan-l-am numit pe Traian Basescu)le-a dat cu tifla si nu candideaza...Pot sa ia aceasta hotarare si nevestele "plagiatorului" prim ministru si ale sefului PNL?Sa va aud comentatori de rahat care va grabiti sa aruncati cu noroi.Niciunul nu a spus un cuvant de cele doua neveste care sunt pe lucuri eligibile de ani buni,impinse de partide puternice, in timp ce Eba a avut curajul sa candideze independent...
21 mar, 2014
SAG
SIMPLU
Are deja 100.000 de semnaturi (!? ) Si bietul Mircea Diaconu se chinuie, fara sprijin PNL(Iohannis i-a si dat un sut dupa demisie !), iar “fata-lu-tata”, actual si viitor europarlamentar este deja mostenitorul de drept al partidului prezidential(Popular !?)
Te apuca rasu`-plansu` vazand cum cineva fara merite si doar a fi “tare-n-tata” ajunge sa obtina al doilea mandat consecutiv in Parlamentul European.
De,… bine spunea EBA…“poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri” :-))
Poti !!!
21 mar, 2014
Ana
Pentru NUTI UDREA
Stimata doamna! Competenta Eba Elena Basescu Ionescu,este caracterizata de o parte a cetatenilor acestei tari. Asta este adevarata Eba si parerea oamenilor despre cum ne-a reprezentat in PE. Asta este parerea oamenilor si despre tine si despre presedinte.Chiar nu aveti rusine ? Dati-va demisiile si mergeti unde a intarcat mutu iapa ca sa nu spun la.....mititica.(nici o aluzie la fotbalist)

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ