Antonescu: Dacă PNL nu va lua 20% la europarlamentare eu îmi dau demisia

| 12 mar, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că în situaţia în care liberalii vor înregistra un scor sub 20% la alegerile europarlamentare îşi va prezenta demisia din funcţie, dar nu înainte de a-i schimba "şi pe alţii".

Antonescu a declarat că obiectivul PNL la alegerile europarlamentare este să obţină un scor electoral de 25%, însă se poate considera că partidul şi-a atins obiectivul dacă ar obţine un scor între 23 şi 24 la sută din opţiuni.

El a fost întrebat ce se va întâmpla dacă PNL obţine sub 20% din voturi.

"Dacă luăm sub 20 ... nici nu vreau să analizez aşa ceva. (...) Sub 20 ar fi foarte rău şi ar genera schimbări foarte serioase", a declarat liderul PNL.

Antonescu a fost întrebat dacă şi-ar prezenta demisia din fruntea PNL într-o astfel de situaţie.

"Nu înainte de a-i schimba şi pe alţii", a răspuns preşedintele PNL.

Ulterior, el a confirmat din nou că îşi va prezenta demisia de la conducerea partidului în cazul unui scor sub 20%.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 mar, 2014
Doina
Eu cred că Antonescu ori este drogat ori s-a tâmpit așa deodată. Nu este posibil să rupă alianța cu câteva luni înainte de alegerile prezidențiale , când avea șanse mari să reușească ( eu oricum n-am încredere în el ) . Dar ce-a făcut acum , asta înseamnă trădare fiindcă pe acest program comun au reușit să vină la putere și nu mai merită să fie votați nici cu 2 % .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ