Ce demonstrează PSD și nu demonstrează Antonescu în raportarea la Tariceanu

| 12 mar, 2014

Experiența pe care a acumulat-o de-a lungul carierei sale politice, fiind un liberal autentic, îl recomandă pe Călin Popescu Tăriceanu pentru numirea sa la șefia Senatului, care de altfel se înscrie perfect în spiritul protocolului USL.

Uniunea Social Liberală a fost un proiect de guvernare susținut de un număr extraordinar de mare de cetățeni, în speranța că România va păși pe un drum drept spre progres și va lăsa de o parte lucrurile care au facut rău țării in ultimii 25 de ani. Performanțele înregistrate de Guvernul USL în mai multe domenii (economie, argicultură, industrie și fonduri europene) conduc la obligativitatea continuării proiectului alianței atât din perspectiva doborârii altor excedente istorice, cât și din respect pentru votul românilor din anul 2012.

Susținerea lui Călin Popescu Tăriceanu pentru a doua funcție în stat este un semnal în acest sens. Experiența pe care a acumulat-o de-a lungul carierei sale politice, fiind un liberal autentic, îl recomandă pentru numirea sa la șefia Senatului, care de altfel se înscrie perfect în spiritul protocolului USL.

Tăriceanu este un om politic cu prestanță, care a fost deschis spre crearea acestei alianțe PNL-PSD încă din anul 2012. A fost unul dintre cei mai importanți liberali care au pus umărul la formarea USL și care, dacă va fi vreodată cazul să îl înlocuiască pe Traian Băsescu, o va face cu toată demnitarea și din respect pentru cei care au contribuit la crearea USL.

Funcția de președinte al Senatului nu este întâmplător a doua funcție în stat pentru că, din punct de vedere constituțional, liderul Senatului este înlocuitorul președintelui României, iar prin statura politică a lui Tăriceanu nu încape îndoială că își poate asuma această responsabilitate, ba chiar își va îndeplini cu dedicație atribuțiile funcției.

Între Călin Popescu Tăriceanu și Crin Antonescu, prin raportare la aliații din USL și la PNL, există o mare diferență. Liderul liberal Crin Antonescu, prin plasările sale pe scena politică și prin declarațiile sale agresive și iresponsabile, a demonstrat că este un jucător slab care a căzut în cursa întinsă de Traian Băsescu. Interesul lui Crin de a se vedea pe fotoliul de la Palatul Cotroceni a avut ca efect distrugerea PNL-ului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 mar, 2014
Horia Nabot
Tonta, n-are curaj, fără camuflaj
Cu Varanu' la brutărie, cu Moliceanu' la prefăcătorie, Tonta intrat târâș în turul doi , se lămuri în final - că-i un papițoi !
17 mar, 2014
Horia Nabot
Tonta, n-are curaj, fără camuflaj
Cu Varanu' la brutărie, cu Moliceanu' la prefăcătorie, Tonta intrat târâș în turul doi , se lămuri în final - că-i un papițoi !
12 mar, 2014
rad_de_prosti
sugi pula cu gratie onanimo
nu te uiti fa zdreanta lui costin ilie si sebi ghita la muia ta inventata ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ