Băsescu: Tăriceanu, surogat al lui Antonescu. O să îl mângâie Ponta pe spate şi o să i spună "Crinuţ"

| 11 mar, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că noul preşedinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu este "un surogat al lui Crin Antonescu", şi că Victor Ponta îl va mângâia pe spate şi îi va spune "Crinuţ", el adăugând că va colabora cu acesta instituţional, cum colaborează cu premierul.

Băsescu a ţinut să precizeze că va colabora cu noul preşedinte al Senatului instituţional, la fel cum colaborează cu Victor Ponta sau cuValeriu Zgonea. "La fel colaborez şi cu Călin Popescu Tăriceanu, chiar dacă, după părerea mea, el este un surogat de Antonescu", a comentat Traian Băsescu.

Şeful statului a continuat: "Victor Ponta a ţinut să menţină tandemul PNL-Victor Ponta sau Crin Antonescu –Victor Pontaşi acum o să îl mângâie pe spate pe Călin Popescu Tăriceanu şi o să îi spună «Crinuţ», pentru că i-a trebuit înlocuitor".

Potrivit lui Băsescu, Tăriceanu este, "din punct de vedere al reacţiei ui Victor Ponta, un surogat al lui Crin Antonescu" şi a arătat că îl va trata ca pe al doilea om în stat.

Călin Popescu Tăriceanu a fost ales, luni, în funcţia de preşedinte al Senatului, obţinând 93 de voturi.

Senatorul independent Călin Popescu Tăriceanu, susţinut de grupurile PSD, PC şi UDMR, a întrunit din partea senatorilor 93 de voturi "pentru", 60 de parlamentari votând împotriva alegerii sale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ