Antonescu: Noul secretar general al PNL este Rareş Mănescu. Nicolăescu va coordona PNL Bucureşti

| 11 mar, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, marţi seară, după reuniunea Biroului Politic al partidului, că noul secretar general al PNL este Rareş Mănescu, în vreme ce Eugen Nicolăescu va prelua coordonarea PNL Bucureşti.

Antonescu a anunţat că Rareş Mănescu, actual vicepreşedinte al PNL, va prelua funcţia de secretar general interimar al partidului, după ce din această funcţie s-a retras Eduard Hellvig.

De asemenea, liderul PNL a anunţat că vicepreşedintele PNL, Eugen Nicolăescu, va coordona activitatea PNL Bucureşti, în locul lui Mănescu.

Luni, surse din PNL declarau că Eduard Hellvig se va retrage din funcţia de secretar general al PNL, urmând ca în locul său să fie desemnat un secretar general interimar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 mar, 2014
anna
europarlamentare
Nu ii e rusine lui Antonescu sa-si puna pe locul 2 si 3 pe nevasta-sa-un nimeni de existenta careia nu ne mai aminteam,si pe madam Manescu,nevasta prietenului Rares,care ,nelucrand niciodata nimic serios,a fost ministru la transporturi si ar cam trebui sa dea cu subsemnatul pentru accidentul aviatic cu morti?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ