PNL a decis să nu iniţieze moţiune de cenzură în cazul angajării răspunderii Guvernului

| 11 mar, 2014

Conducerea PNL a decis să nu iniţieze o moţiune de cenzură urmare a angajării răspunderii Guvernului în Parlament, au declarat pentru MEDIAFAX surse liberale.

Potrivit surselor citate, un asemenea demers va fi analizat în perioada următoare, în funcţie de activitatea guvernamentală a Cabinetului Ponta.

Unul dintre argumentele invocate împotriva unui demers privind o moţiune de cenzură iniţiată doar de PNL priveşte faptul că există riscul ca unii parlamentari liberali să-şi retragă semnăturile în ultima clipă de pe document, au relatat aceleaşi surse.

Actualii parlamentari PNL depăşesc cu puţin numărul minim pentru iniţierea unei moţiuni de cenzură.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, înaintea şedinţei BPN al partidului, că după ceea ce a văzut în Parlament la angajarea răspunderii Guvernului, fapt pe care l-a catalogat drept "un simulacru" şi "o glumă", consideră că ar fi neserios ca liberalii să mai iniţieze o moţiune de cenzură.

Şedinţa plenului reunit al celor două Camere ale Parlamentului în care Guvernul şi-a asumat răspunderea pe un program politic a durat 20 de minute, premierul susţinând un discurs de aproape cinci minute.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ